“Henley Passport Index” ka renditur të gjitha pasaportat e botës sipas numrit të vendeve që mbajtësit e tyre mund të vizitojnë pa viza.

Ata kanë përdorur të dhënat e mbledhura nga International Air Transport Association.

Japonia ka pasaportën më të fuqishme në botë, pasi poseduesit e tyre mund të udhëtojnë pa viza në 189 vende të botës.

Pas tij renditen Singapori dhe Gjermania me akses në 188 vende. Shihni galerinë!

FOTO GALERI
1/10
1. Japonia, 189 shtete

Top Channel