Mattia Caldara është gati të veshë bluzën e “madhe” të Juventusit, pas dy vitesh tek Atalanta, në formë huazimi, kua është pjekur si lojtar.

“Kanë qenë 2 vite tepër të rëndësishëm tek Atalanta. Mora ofertën nga Juve dhe ishte e kotë që të prisja më tepër”, ka deklaruar mbrojtësi.

Ndër të tjera 24-vjeçari Caldara ka shtuar se tani është momenti i duhur e shpreson që të jetë gati për të mbajtur peshën e një bluze si ajo e bardhezinjve.

Top Channel