Puntatën e shkuar në “100 milion” mori pjesë një dyshe shumë interesante dhe e veçantë.

Rami dhe Siliana provuan emocionet e quiz-show-t të famshëm në ekranin e TCH dhe provuan për të fituar, ndonëse nuk ia dolën dot. Rami i shkolluar në SHBA, dhe Siliana, gjimnaziste (maturante tek Ismail Qemali), janë nga komuniteti rom.

Gjatë pjesmarrjes në quiz-show ” 100 milionë”, Siliana shprehu dëshirën për të ndjekur studimet e larta ndryshe nga bashkëmoshatarët e saj të këtij komuniteti të cilët ndeshin vështirësi për tu shkolluar. Por sot në ” Wake Up”, Siliana pati një surprizë…..

Top Channel