Hëna dhe Mërkuri në shenjën tuaj të bën të jetosh në harmoni me emocionet dhe mendimet e tua.

Di të ndash mirë se kur duhet përdorur koka dhe kur zemra. Në punë e je vendosur të çosh para projektet e tua, edhe ato më impenjueset. Bashkëpunëtorët e tu të stimulojnë dhe të mbështesin.

Në dashuri yjet të japin një besim të madh të partneri.

Top Channel