Një restorant kinez ofron ulje për klientët që kalojnë përmes kangjellave për të hyrë në restorant.

Pronari Zhao Ling thotë se fushata promocionale u shërben njerëzve si kujtesë të hedhin sytë tek dieta e tyre. Restorani në qytetin Jinan, ofron ushqime dhe birrë falas për klientët nëse arrijnë të hyjnë përmes kangjellave me një gjerësi vetëm 15 cm.

Ndërsa për ata që hyjnë mes kangjellave me gjerësi 30 cm, përfitojnë ulje çmimesh.

FOTO GALERI
2/4

Top Channel