Jorida Tabaku: Zgjimi im kaotik, por i mrekullueshëm

03/05/2018 12:42

Vitin e kaluar ajo është bërë mama e dy vajzave binjake. Ajo preferon që jetën e saj private ta mbajë jashtë vëmendjes publike dhe pse është e martuar që prej rreth 5 vitesh me bashkëshortin e saj Saimirin.

Historia e tyre është më e hershme sesa kaq por ajo ka preferuar që të njihet publikisht vetëm për jetën e saj si politikane. Sot në “Wake Up”, Jorida na rrëfeu zgjimin e saj si nënë e dy vajzave , përkujdesjen ndaj tyre dhe vendimin pse nuk kanë zgjedhur të marrin një dado për rritjen e tyre…

Top Channel