Sarri në Londër dhe Conte tek Napoli, kjo është edhe rrokada që pritet të ndodhë teksa edhe pak javë na ndajnë nga përfundimi zyrtar i kampionateve respektivë.

Ky shkëmbim pritet që të ndodhë nisur nga fakti se Sarri mund të lërë Italinë për Stamford Bridge, e kjo është e sigurt sipas tabloidëve bitanikl, të cilat sugjerojnë gjithashtu se Conte është një trajner i shumë pëlqyer nga Presidenti i Napolit.

E ecuritë në javët e fundit, nga të dyja ekipet, janë një faktor shtesë se e ardhmja e dy trajnerëve nuk është më tek ekipet respektive, e si Conte, ashtu edhe Sarri po e shohin mundësinë për të drejtuar një ekip të ri për sezonin 2018-2019.

Top Channel