Kanë kushtuar miliona, madje edhe miliarda dollarë, por pasi aty janë ulur e ngritur një numër shumë i vogël avionësh, ose nuk janë vënë fare në funksion gjithçka ka shkuar dëm dhe kanë falimentuar.

Po flasim për dhjetë aeroportet në mbarë botën, të cilët nuk e zhvillojnë më aktivitetin për të cilin janë projektuar.

Të tjerë u shkatërruan nga luftërat, por edhe të projektuar në vende të papërshtatshme.

FOTO GALERI
1/10
2-Aeroporti Ndërkombëtar Hellenikon, Greqi Filloi fluturimet si një aeroport ushtarak në vitin e largët 1938, ndërsa për 60 vjet shërbeu si aeroport civil. Që nga viti 2001 është jashtë funksioni pasi u zëvendësua nga Aeroporti Ndërkombëtar i Athinës.

Top Channel