Binjakët, shenja e ditës. Vendos në praktikë mësimet e të kaluarës

28/04/2018 09:46

Hëna sot nxjerr humorin dhe simpatinë tënde, duke të bërë të buzëqeshësh edhe ndaj personave rreth teje që janë të trishtuar.

Je ironike, e gjallë dhe e shkëlqyer. Me të folurën tënde josh njerëzit dhe bind partnerin të bëjë atë që ti do.

Yjet të rrethojnë me dashuri, mirëqënie dhe harmoni. Vendos në praktikë mësimet e të kaluarës.

Top Channel