Edhe njerëzit më inteligjentë kanë pasur momente kur kanë humbur sensin. Njerëzit e këtyre fotove kanë pasur momente të pafata që janë kapur në objektivin e aparatit.

Njerëzit nga e gjithë bota janë kapur në situata të çuditshme dhe të pafajshme, pasi nuk kanë zbatuar logjikën bazë.

E si mund të fusësh një mobilje të madhe në makinë, apo thjesht ta tërheqësh rrugës, ndërkohë që e ke blerë fringo të re? Fotot janë postuar në Bored Panda.

FOTO GALERI
1/9
I vendosur të fusë mobiljen në sediljen e pasme

Top Channel