Mërkuri sot të bën veçanërisht të gëzuar. Arrin të përballosh çdo situatë me ironi dhe sarkazëm, sidomos në fushën e punës.

Në çështjet ekonomike je serioze dhe po merr në konsideratë investime të rëndësishme. Në dashuri, Hëna të bën pasionale: mund të habitësh partnerin me thjeshtësi, duke organizuar një mbrëmje romantike.

Top Channel