Gena, një rrëfim ndryshe në Wake Up: Deep Purple, frymëzimi im

23/04/2018 11:54

Gena është një nga artistët mjaft të njohur në vend për muzikën e tij origjinale, dhe ka folur gjatë sot në Wake Up për këngën, karrierën, e gjithçka tjetër.

Gena është një nga artistët më të pëlqyer nga publiku, jo vetëm në Shqipëri por kudo ku ka shqiptarë. Përveҫ klipeve, gjatë gjithë këtyre viteve karrierë ai ka qënë i angazhuar me koncerte të shumtë, evente, festa e ҫdo lloj aktiviteti që lidhet me muzikën. Ai njihet për baladat, këngët korҫare, muzikën pop folk, popullore apo deri tek muzika greke, pasi ka jetuar disa kohë në Greqi. Po kush tha që Gena këndon vetëm këngë popullore. Sot në ” Wake Up” ai na tregoi se frymëzimi i tij vjen nga muzika rock para shumë viteve.

Rrëfen më pas historin e këngës që e bëri të njohur, “Gjimazistja”:

A do të ketë një bashkëpunim me Rita Orën?

“Këngëtarët e rinj i blejnë klikimet, u japin like dhe ata që s’jetojnë më!”, thotë Gena:

Top Channel