Champions League është kompeticioni më i rëndësishëm në botë për klube.

Në përgjithësi, skuadra që e fiton këtë turne është skuadra nga përzgjidhet Topi i Artë (siç ka ndodhur vitet e fundit) dhe formacioni më i mirë i vitit.

Lojtarë të mëdhenj të historisë së futbollit e kanë ngritur kupën me veshë të mëdhenj jo vetëm një herë, por disa herë (Marco van Basten, Paolo Maldini, Raul, Cristiano…).

Por, ka edhe nga ata lojtarë që nuk e kanë provuar kurrë shijen e Champions-it, edhe pse kanë fituar gjithçka tjetër në karrierën e tyre të mrekullueshme.

Zbuloni më poshtë se kush janë yjet pa një medalje Champions-i në shtëpinë e tyre.

Top Channel