Sindi ka qenë përherë një ndër të preferuarat e skuadrës Gjoka.

Ajo ka ardhur me një këngë legjendare në natën e sotme. “Dont speak të No doubt” në një version krejt origjinal.

Edhe njëherë Sindi tregon se vajza e ndrojtur zhduket në momentin që prek skenën.

Ajo transformohet në në një artiste të vërtetë të denjë për çdo skenë kombëtare dhe ndërkombëtare.

Top Channel