Rita, javë pas jave ka dhuruar performanca të bukura. Një artiste që nuk ka zhgënjyer kurrë.

Një nga yjet e skuadrës Eneda shkëlqeu dhe sot.

Ajo e nisi garën në natën Finale me zhanrin e saj të preferuar. “Best Thing I never had” në një mënyrë të përkryer.

Top Channel