Këngëtari Renis Gjoka, pjesë e jurisë së “The Voice Kids Albania” lançon për herë të parë në Wake Up këngën e re. E titulluar Superstar, kënga është një miks e muzikës funk, pop dhe elektronik, një eksperimentim ky për këngëtarin në zhanre të reja të muzikës.

Muzika, teksti dhe gjithë komponentët e këngës janë realizuar në bashkëpunim me Tulla Production dhe është mbështetur nga Digitalb dhe Top Channel.

Top Channel