Angelina Jolie është një emër i njohur i botës së Hollywood, por përveçse filmave ku ka aktruar, ajo është bërë e famshme edhe për lidhjet e saj, ku mes të cilave ka pasur për një periudhë kohe edhe me një femër tjetër.

FOTO GALERI
1/7
1- Angelina Jolie dhe vëllai i saj u rritën nga mamaja e tyre, Marcheline Bertrand, pasi prindërit e tyre u ndanë në 1976-ën.

Top Channel