Luani, shenja e ditës: Koha juaj është dhurata më e bukur

05/04/2018 09:29

Dhurata më e bukur që dot ë të bëj sot partneri është koha jote: dhe pse mes jush ka keqkuptime, tregoji se sa e do duke i folur për ndjenjat dhe emocionet e tua.

Në punë priten projekte interesante ku do të vihesh në provë me impenjimin tënd, këmbënguljen dhe qëndrueshmërinë. Mërkuri do të habisë me një lajm të bukur që vjen nga larg.

Top Channel