Pas tensionit të krijuar në hyrje të Gjykatës së Tiranës, ku po mbahet seanca për masan e sigurisë për 23 të arrestuarit e Rrugës së Kombit, Edmond Spaho ka telefonuar fillimisht drejtorin e policisë dhe më pas edhe ministrin e Brendshëm Xhafaj.

Spaho i ka kërkuar drejtorit të policisë se nga kush ka marrë urdhër të mos i lejojë deputetët e PD të futen në gjykatë, ndërsa më pas ka telefonuar edhe ministrin e Brendshëm.

Mësohet se Spaho i ka kërkuar Fatmir Xhafajt të largoje policinë.

Top Channel