Lojtarët e mëdhenj, përveç aftësive të tyre teknike apo performancave fantastike në përballje që kanë përcaktuar titujt, mund të gjykohen edhe nga një statistikë: numri i ndeshjeve të zhvilluara.

Në galerinë e mëposhtme do të zbuloni se kush janë futbollistët me mbi 1000 ndeshje në shpatullat e tyre.

Kujdes, disa prej tyre janë ende në aktivitet dhe vazhdojnë të shtojnë kilometrazhin.

FOTO GALERI
1/21
Tommy Hutchinson - 1000 ndeshje

Top Channel