Peshqit, shenja e ditës: Mos shpenzoni shumë sot!

02/04/2018 09:18

Sot jeni të kënaqur dhe duket se fortësia e lidhjes me partnerin po rritet në mënyrë natyrale.

Nuk ke asnjë dyshim mbi atë që dëshiron për të ardhmen: Hëna dhe Jupiteri të bëjnë të ëndërrosh!

Dhe në punë je shumë e vendosur dhe do të çosh para një projekt që e ke për zemër. Mërkuri sjell mjaft lëvizje ekonomike: mos shpenzoni shumë!

Top Channel