Ekziston një shprehje që thotë se jeta nis pas të 40-tave, por për disa figura të njohura të Hollivudit, kjo shprehje mund të vlejë dhe për të qënit prind.

Mjaft prej tyre si Mel Gibson, Robert de Niro, Alec Baldwin, dhe të tjerë edhe pse në fakt i kanë kaluar të 50-tat dhe të 60-tat, madje, madje dhe 70 vjeç, janë prindër “të rinj”, qoftë me fëmijën e tyre të parë në jetë, apo me më shumë.

Mick Jagger është vetëm 74 vjeç, por u bë sërish prind në dhjetor të 2016 me fëmijën e tij të tetë. Ndiqni fotogalerinë!

FOTO GALERI
2/16
Ronnie Wood, 70 vjec

Top Channel