Gënjeshtrat e 1 prillit janë të përhapura në të gjithë botën prej shumë vitesh tashmë.

Por titujt kryesorë të mediave ndër vite në këtë ditë ka ndodhur dhe që kanë dalë të vërteta. Me shpresën se nuk do të bini pre e gënjeshtrave të dielën, shihni galerinë e lajmeve që kanë dalë të vërteta për 1 prillin.

Van Halen ka qenë një nga bandat rock më të njohura në 1985, kështu që lajmi i liderit të grupit David Lee Roth më 1 prill të atij viti se do të largohej nga banda nuk u morr seriozisht. Por ja që ishte ashtu.

Selena Quntanilla Perez u vra më 31 mars 1995, por dita pasardhëse ishte mjaftueshëm për të mos besuar vdekjen e saj miliona fansa. Madje patën nga ata që e akuzuan radion Keda-Am që dha fillimisht lajmin, për gënjeshtër.

Në 1 prill të 2004, Google bëri të ditur daljen e versionit beta dhe një shërbimi të ri emaili të quajtur, Gmail. Për shkak dhe të ditës kjo dukej si fantazi, sidomos fakti i të pasurit një hapësirë prej 1 GB në email, në një kohë kur shërbimet më të njohura Yahoo dhe Hotmail ofronin vetëm 2 MB dhe 4 MB përkatësisht.

FOTO GALERI
1/3
Van Halen

Top Channel