Protestuesit në Rrugën e Kombit nuk kursejnë as përfaqësuesit e mediave

31/03/2018 12:01

Pasi u përleshën me forcat e policisë, shkatërruan e më pas dogjën sportelin e pagesës së taksës në Rrugën e Kombit, protestuesit nuk kursyen as gazetarët.

Tensioni mes protestuesve ishte shumë i madhe dhe në një moment këtë e treguan edhe me gazetarin e Top Channel, duke e shtyrë dhe i marrë mikrofonin.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel