Fundim Gjepali është një ndër emrat më të lakmuar përsa i përket listës së më të mirëve të kulinarisë shqiptare.

Ai është vlerësuar së fundmi për profesionalizmin e tij edhe përtej kufijve, duke u renditur në “Opinionated about Dining” në vendin e 109 të listës së kuzhinierëve më të mirë evropianë për vitin 2018.

Këtë mëngjes, Fundim Gjepali na tregoi shumë gjëra mbi punët e tij të përditshme dhe jo vetëm. Ai rrëfeu se kush kanë qenë ata që i kanë ushqyer pasionin për kuzhinën

Gjepali foli dhe për projektin e tij, rikthim te tradita.

Top Channel