Foto ilustruese

Një pallat 10-katësh në Durrës është sekuestruar me vendim të Gjykatës së qytetit bregdetar për ndërtim të paligjshëm dhe falsifikim dokumentesh.

Mësohet se Gjykata e rrethit Gjyqesor Durres ka vendosur sekuestro preventive mbi pasurine objekt 9 kate mbi toke+ 1 kat nen tokë, në lagjen nr.13, Plazh Durrës.

Bëhet e ditur se vendimi i Gjykatës është marrë nën argumentimin se subjekti “Braka Konstruksion shpk” dyshohet per vepren penale te “Ndertimit te paligjshëm” kryer me qellim fitimi, dhe “falsifikimit te dokumentave”, parashikuar nga nenet 199/a-3 dhe 186 te Kodit Penal.

Top Channel