Ajo është e njohur për format e saj fizike të kolme, dhe për një gjë të tillë duket se nuk shqetësohet aspak.

Iskra Lawrence këtë të hënë ka shijuar detin në Miami Beach, Florida, dhe është shfaqur në superformë me bikini ngjyrë jeshile.

Iskra është një zë i fuqishëm në mbrojtjen e modeleve apo vajzave të cilat janë të kolme, dhe gjithnjë shprehet se forma të tilla janë mjaft të bukura e askujt nuk duhet ti vijë turp.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel