10 futbollistët më të shpejtë në botë (Foto)

27/03/2018 09:16

Futbolli modern kërkon që futbollistët të jenë të fortë fizikisht dhe të shpejtë, në mënyrë që të përballojnë ritmin.

Nëse më parë kërkohej një lojtar me vizion dhe që organizonte lojën, sot ka lindur nevoja për një lojtar që mund të mbulojë në sa më pak kohë një zonë sa më të madhe të fushës.

Lind pyetja? Kush është lojtari më i shpejtë në botë? Zbulojeni më poshtë.

FOTO GALERI
1/20
Wayne Rooney - 31.2 km/h

Top Channel