Kush e pickon Anjezën? (VIDEO)

22/03/2018 10:23

Anjeza Maja është një nga figurat e njohura të ekranit, dhe moderatorja e “Në shtëpinë tonë”, ka shijuar bashkë me Florin “barbeque” me miqtë, me të ftuar Vilma Mashën dhe Alban Xhihanin.

Anjeza është e lidhur me natyrën dhe kafshët, teksa duket sheshin e xhirimeve të ushqejë në mjelmë. Por duket se mjelma tinzare nuk është aq mikpritëse. Teksa Anjeza ka në dorë bukën që do ta ushqejë, shpendi i bukur nuk pret që moderatorja të zgjasë dorën, por e pickon menjëherë për të marrë ushqimin.

E kush nuk do të trembej nga një pickim i beftë? Anjeza ia hedh ushqimin në tokë e trembur, por ama shpendin nuk e lë pa ushqyer.

Top Channel