Virgjëresha, shenja e ditës

21/03/2018 08:53

Përkëdhelu qoftë nga Jupiteri ashtu dhe nga Hëna në shenjën e Tokës, për më tepër që hyjnë në lojë dhe Marsi me Plutonin që ju japin entuziazëm dhe pasion.

Dita nuk ka vetëm ngjyrat e lumturisë së zjarrit, por edhe ngrohtësinë që ju ndez pasionin për të gjitha gjërat që bëni, shihni apo provoni.

Nëse keni një partner sot do e shihni me sy ndryshe, do kuptoni se keni afër njeriun që ju kompleton. Butësi, besim e pasion në zemrën tuaj.

Në punë keni tratativa nën kontroll, bashkëbiseduesi është i shtangur dhe e humb fillin, por ju e sillni tek argumenti si duhet. Nuk ka lindur akoma ai që mund t’ju mashtrojë.

Top Channel