Tom dhe Jerry janë realë(Video)

21/03/2018 09:45

Momente gazmore ku një mi rrotullon maces rreth tavolinës, njësoj si filmi vizatimor për fëmijë “Tom dhe Jerry”.

Pamjet vijnë nga Malajzia, ku duket miu që e nxit macen duke i përdorur taktika agresive.

Videoja e postuar në Facebook ka më shumë se 50 mijë shikime, dhe nis me macen që vërdalloset në korridor, dhe më pas kapet me miun.

Top Channel