Është hedhur sot shorti për gjysëmfinalet e Kupës së Shqipërisë, ku katër ekipet gjysmëfinaliste Skënderbeu, Flamurtari, Laçi dhe Kukësi kanë mësuar verdiktet e tij.

Shorti vuri përballë njëra tjetrës çiftet Skënderbeu-Flamurtari dhe Laçi-Kukësi.

Takimet e para gjysëmfinale të Kupës së Shqipërisë, do të luhen më 5 prill, ndërsa ato të kthimit më 18 prill.

Top Channel