10 filmat me më shumë çmime Oscar (Foto)

21/03/2018 17:21

Të fitosh një çmim Oscar nuk është e lehtë. Përgjatë historisë ka pasur një seri filmash shumë cilësorë, të cilët kanë dominuar mbrëmjen e ndarjes së çmimit më të dëshiruar në kinematografinë botërore.

Më poshtë do ju paraqesim filmat më të mirë që janë prodhuar ndonjëherë dhe që kanë fituar më shumë çmime Oscar.

Çdo maniak filmash duhet t’i shikojë të paktën një herë këto kryevepra.

FOTO GALERI
1/10
On the Waterfront (1954) - 8 çmime Oscar

Top Channel