Hymë në muajin e Dashit dhe kjo shenjë ka të gjitha arsyet për të festuar, pasi sot Dielli hyn në shenjën tuaj dhe hap vitin zodiakal dhe nisjen e pranverës, bashkë me Mërkurin dhe Afërditën.

E rëndësishme është dhe Hëna në Dem, dhe të dyja yjet e mëdhenj janë në shenjat e fuqishme. Marsi dhe Saturni të mbrojnë krahët.

Në dashuri, Dielli ndriçon zgjedhjet tuaja, me qartësi. Një jetë harmonike dhe e kënaqshme qofshi në çift apo beqar.
Në punë dini të përmirësoni pozicionin tuaj, pavarësisht se ngjitja drejt suksesit është e vështirë.

Top Channel