Sot është një ndër femrat më të bukura në botë, por dikur nuk ishte e tillë.

Bëhet fjalë për supermodelen Bella Hadid, e cila që nga adoleshenca ka pësuar ndryshime të mëdha në paraqitjen e saj fizike, duke iu nënshtruar disa operacioneve kirurgjikale.

Një gjë të tillë, Bella e ka bërë, pasi sipas saj ndihej mjaft e pasigurtë për shkak të peshës trupore dhe disa tipareve në fytyrën e saj,

Në një intervistë për Cosmopolitan.com, Bella ka theksuar se vetullat e saj nuk ishin ashtu siç ajo dëshironte.

Në vitin 2001 supermodelja u diagnostifikua me infeksionin e lëkurës të quajtur “Lymes disease”.

Pavarësisht të gjithë kritikave që ka pasur për pamjen e saj, sot Bella Hadid është një nga femrat më të kërkuara në fushën e modelingut, duke u shndërruar në imazhin e firmave më të njohura në botë.

FOTO GALERI
1/8
EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Bella Hadid does an impromptu photoshoot while celebrating Kylie Jenner's big 19th bday on the beach in Turks and Caicos. The supermodel was spotted with some guests of Kylie's that were taking some phone camera pics for her as the day went on and later was posing on a boat and even jokingly slapped the backside of Hailey Baldwin who made some funny faces on the boat. The model showed off her toned figure as did Hailey Baldwin in a green bikini.

Pictured: Bella Hadid, Hailey Baldwin Ref: SPL1334081 140816 EXCLUSIVE
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Top Channel