10 filmat që njerëzit nuk kanë guxim t’i shohin (Foto)

20/03/2018 18:10

Netflix ka zbuluar 10 filmat që përdoruesit e saj nuk kanë guxim që t’i shohin deri në fund.

Duke folur për “Forbes”, një zëdhënës i faqes ka treguar se lista është krijuar me ata filma që shikuesit i kanë parë vetëm 70% të kohëzgjatjes, përpara se të mbyllin aplikacionin.

Lista përmban filma të rinj dhe klasikë. Po ju, kë nuk keni parë dot deri në fund?

FOTO GALERI
1/10
keyart for Cabin Fever.

Top Channel