“The Voice Kids”, nga 23 marsi fillojnë Netët Live

17/03/2018 20:36

Faza më emocionuese e spektaklit nis të premten e 23 Marsit. Kapitulli i fundit i spektaklit paraprihet edhe nga promoja e re e ‘The Voice Kids’, e cila tregon se publiku duhet të përgatitet për të tjera të papritura.

Faza më emocionuese e spektaklit nis të premten e 23 Marsit. Kapitulli i fundit i spektaklit paraprihet edhe nga promoja e re e ‘The Voice Kids’, e cila tregon se publiku duhet të përgatitet për të tjera të papritura.

18 artistë ia dolën të kalojnë të gjitha fazat duke arritur të prekin Netët Live.

Skuadra e Miriamit,
Skuadra e Enedës dhe Skuadra e Aleksandër dhe Renis Gjokës kanë përkatësisht nga 6 artistë ende në garë. Cilët do të shkojnë në Finale? Këtë mund ta zbuloni vetëm duke na ndjekur te premteve, në orën 21:00, në Top Channel.

Top Channel