Aspekti dominant është Hëna e Re në shenjën tuaj, që me Diellin dhe Hënën të përqafuar deri në perëndim, kur ajo është e lodhur prej tij do të ndryshojë shtëpinë, duke qenë e hapur me armikun tuaj, Marsin, edhe ai në fazën e transferimit.

Ky po që është lajm, Zoti antik i luftës do të ndalet më në fund tju luftojë, pasi kohët e fundit ju ka acaruar, duke ju bërë më produktiv.

Miq të mirë keni dhe Plutonin dhe Jupiterin, që bëjnë tifo për ju. Në dashuri do të shpëtoni nga plagët e vetmisë. Të qëndrosh me miqtë, të praktikoni sport të gjithë bashkë është një moment që ju mjafton.

Kjo është një ditë ideale për ekskursione, festa me miqtë, një vizitë te të afërmit. Në shoqërinë e tyre do të ndjeheni më të qetë dhe më të relaksuar.

Top Channel