Sonte në mbrëmje, në Betejat finale të ‘The Voice Kids’ trajnerja Miriam Cani i kërkon prezantuesit dhe njëkohësisht producentit Ledion Liço të largohet nga ‘The Voice Kids’.

Na ndiqni sonte në orën 21:00 në Top Channel, për të zbuluar arsyen e kësaj kërkese.

Top Channel