Samanta Karavello: Nuk më pëlqen të dal në publik me partnerin

16/03/2018 15:56

Samanta Karavello ishte e ftuara e kësaj të premte në PopCulture.

Këngëtarja zbuloi detaje nga jeta e saj private duke theksuar se i pëlqen shumë privatësia dhe aspak ekspozimi i partnerit të saj në media.

“Mua më pëlqen privatësia. Kam ambientet e mia të preferuara, nuk lëviz shumë në kafet e Tiranës. Pra nuk më pëlqen të ekspozohem. Pasi nësë kam shumë njerëz përreth kompleksohem shumë”.

E pyetur përse nuk i prezanton partnerët e saj në publik, Samanta përgjigjet: “Mua më pëlqen pjesa e të qenurit publik, por nuk më pëlqen të ekspozoj partnerin. Dua ta shijoj marrëdhënien time në intimitet. Është e vështirë të jesh publike”.

Samanta ka një sugjerim për ata që aspirojnë suksesin në jetë: “Duhet të punosh shumë për të arritur ato që dëshiron. Është mirë që gjërat e tua ti bësh vetë, por sigurisht edhe nën menaxhimin e dikujt”.

Top Channel