A do ikim në shtëpi tani? (FOTO)

14/03/2018 10:40

Epo ndodh ndonjëherë që burrat të shoqërojnë gratë e tyre për të bërë Pazar dhe disa foto gazmore tregojnë se sa u është sosur durimi duke pritur gjysmën e tyre të mbarojnë blerjet.

Disa janë të rrethuar nga çantat e pazarit duke pritur me shumë durim, ndërsa të tjerë duken mjaft të mërzitur.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel