10 futbollistët që fitojnë më shumë falë… këpucëve (Foto)

13/03/2018 10:07

Futbollistët e kampionateve më të mëdha europiane fitojnë shumë të mëdha parash dhe këtë e dinë të gjithë, edhe ata që nuk janë tifozë futbolli.

Pagat e tyre sa vijnë e rriten, por nuk janë i vetmi burim të ardhurash për ta.

 

Yjet e futbollit pasurohen edhe nga sponsorët e ndryshëm brenda dhe jashtë fushës. Sa i përket atyre brenda, markat e këpucëve janë ato që paguajnë më shumë, në mënyrë që një lojtar i caktuar të veshë këpucët e tyre.

 

Më poshtë, lista e futbollistëve që fitojnë më shumë falë këpucëve.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel