Një aksident në të cilin janë përfshirë 3 automjete ka ndodhur në rrugën për në Rinas.

Në aksident janë përfshirë mjetet AA225DU me drejtuese J. P., mjeti me targa AA 688HI, me drejtues I. V., dhe mjeti me targë AA931 PI, me drejtues A.O.

Si pasojë e aksidentit është dëmtuar lehtë shtetasi I.V.

Top Channel