Pakësohen prurjet, bie niveli i shkarkimeve nga kaskada e Drinit

09/03/2018 11:50

Shkarkimet nga Kaskada e Drinit janë pakësuar këtë të premte, bën të ditur Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare.

KESH është duke ndjekur në dinamikë ecurinë dhe parametrat hidroenergjetikë të kaskadës, prurjet dhe kuotat, dhe duke e përshtatur sasinë e shkarkimeve sipas dinamikës së prurjeve që janë në rënie këtë të premte.

Në orën 10:40 rregjimi i shkarkimeve është ndryshuar me trend zbritës. Shkarkimet totale nga HEC-i fundor i Kaskadës, Vau Dejës, janë reduktuar me 400 m3/sek.

Top Channel