Ilda Bejleri i përgjigjet Mustafa Nanos

09/03/2018 11:36

Ilda Bejleri ka qenë këtë mëngjes në Vvake Up ku ka reaguar dhe për shkrimin e e Mustafa Nanos, për veshjet e moderatoreve të sportit.

“Mua s’më dha asnjë ndjesi sepse me sa di Mustafa Nano nuk është as Chanel as Karl Lagerfeld, për sa kohë një njeri s’ka lidhje fare me atë që flet, janë disa gjëra që kur je pjesë e medias t’i njorosh. Në botën e showbiz ka aq njerëz me të cilët mund të merresh, pa fyer askënd, po besoj se ne si pjesë e sportit dhe medias nuk krahasohemi fare me disa fusha të tjera”, thotë Ilda.

Top Channel