Ka uruar në mënyrë speciale jo vetëm nënën e saj por të gjitha gratë e botës.

Bëhet fjalë për këngëtaren shqiptare, Dua Lipa, e cila në rrjetin social Instgram ka publikuar një fotografi të saj kur ka qenë e vogël së bashku me dy vajza të tjera.

Krah fotos Dua Lipa shkruan: “Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Femrave! Duajeni njëra-tjetrën, kujdesuni për njëra-tjetrën dhe mbështesni njëra-tjetrën. Jo vetëm për sot po për çdo ditë”.

Top Channel