Aktori i “Game of Thrones” vendos rekord botëror, ngre shtangën 472 kg

08/03/2018 11:37

Aktori që luan “The Mountain” në filmin “Game of Thrones” të HBO-së ka vendosur një rekord të ri botëror pasi ka arritur të ngrejë me sukses shtangën 472 kilogramë.

Megjithatë, për Hafthor Julius Bjornsson nuk ka qenë aspak e lehtë të realizojë këtë rekord.

Tensioni dukej qartë në sytë dhe muskujt e tij gjatë realizimit të ngritjes së shtangës.

Top Channel