Jetëgjati nuk bëhet jetëshkurtër (Video)

06/03/2018 17:43

Pista e Interlagosit në Brazil mund të ishte bërë dëshmitare e një tragjedie.

Piloti Danilo Berto, pas një nisjeje shumë të keqe nga ana e tij, u rrëzua në tokë, ndërkohë që motorët e tjerë po vinin pas tij me shpejtësi.

Fatmirësisht, Berto arriti të shmangej dhe të shpëtonte pas asnjë gërvishtje.

Top Channel