Ish-prefekti lihet i lirë, Hasa u arrestua me akuzën e mashtrimit

03/03/2018 12:05

Në Tiranë është lënë i lirë ish prefekti i qarkut Fier, Bujar Hasa i arrestuar pak ditë më parë me akuzën e mashtrimit.

Atij i është bllokuar pasaporta dhe karta e identitetit, ndërsa ka vënë si garanci pasurore shumën prej 1.3 milionë lekësh.

Hasa u arrestua sepse akuzohej se kishte mashtruar duke përfituar 260 mijë dollarë dhe 50 mijë euro.

Top Channel