Mia Khalifa: U tërhoqa nga pornografia pas kërcënimeve të ISIS

01/03/2018 11:24

Mia Khalifa, një nga aktoret pornostare më të njohura, ka rrëfyer se hoqi dorë nga kjo industri pas kërcënimeve me vdekje të ISIS.

Duke folur për ish-çiklistin Lance Armstrong në transmetimin e tij në New Forward, ajo tha: “Gjithçka nisi kur kërcënimet për vdekje të ISIS u bënë të shpeshta. Për këtë u tërhoqa”.

Disa njerëz janë ofenduar nga skenat seksuale, ku i është dashur që në skena të tilla të mbajë ferexhe, veshja tradicionale për femrat myslimane.

“Duke e parë pas, nuk e di se çfarë mendoja… isha 21 vjeçe. Por kur nisas të fitoja popullaritet isha duke i thënë vetes “dil dreqin që këtu. Kjo nuk ishte ajo që po përpiqesha të bëja. Doja të lirohesha dhe të rebelohesha pak. Por kjo nuk më dha vlerë”, thotë Mia.

25-vjeçarja libaneze këmbëngul se vendimi për të krijuar porno ishte një “gabim”, dhe një keqardhje e saj ëhtë vështirësia për të hedhur pas atë kohë. Khalifa tani punon si një moderatore emisioni sporti, dhe i rrëfeu Armstrongut vështirësitë kur njerëzit kërkojnë për të në Google dhe shohin kaq gjëra negative të shkruara për të.

 

 

 

Top Channel